Deze site maakt gebruik van cookies. Door gebruik te blijven maken van deze site stemt u hier mee in Akkoord
Inloggen

Contact/support

Contact:
info@baanbrekende50plussers.nl
Telefoon: 06 47033042

Support kan worden gegeven in de vorm van workshops, zie onderdeel “Links”. Individuele coaching op afspraak. Als afstand een probleem vormt kan een telefonisch consult uitkomst brengen. Tip: kijk op deze pagina ook bij Baanbrekend Solliciteren en Coachen.

Coachen

Tijdens coaching worden mensen uitgedaagd los te komen van wat ze altijd gedaan hebben. Je bekende pad verlaten heet -in vaktaal van coaches- loskomen van je patronen. Dat valt niet altijd mee, want wie in beweging komt om dingen anders te bekijken en anders aan te pakken, stapt weg uit de veiligheid die het bekende (de zogenaamde comfortzone) biedt. Uit je comfortzone stappen levert aanvankelijk onzekerheid op. Laat je niet ontmoedigen, want het levert zo veel positieve dingen op: je creativiteit wordt gekieteld, je komt op nieuwe ideeën die nieuwe contacten opleveren. Je bent aan het netwerken voordat je het doorhebt. Je deelt iets, of je helpt iemand en dat krijg je later op een wonderlijke manier zo maar terug…

Anders doen dan hoe je het allemaal altijd deed vergt wat lef. Dingen durven anders te doen, buiten de lijntjes kleuren, out of the box-denken, geef het beestje een naam. Maar doe het. Doe eens gek. Denk aan de sprong van Dick Fosbury en het filmpje bij “Gekke sprong”op de homepage. Coaching kan in workshops worden gedaan, daarnaast leveren individuele gesprekken vaak inzichten op.

Baanbrekend solliciteren

Op deze site (www.baanbrekende50plussers.nl) komt in de profielpagina ook een button die naar je CV leidt. Die moet er goed uitzien. Solliciteren gaat sowieso anders dan vroeger, daarom is er een (andere) site die daar aandacht aan besteedt. Je kunt gaan naar www.baanbrekendsolliciteren.nl Daar is ook een gratis te downloaden variant op de oude CV: de CF. Bij de links vind je wellicht nog meer interessante zaken.

Technische problemen?

Ondervindt u technische problemen met de site?
Laat het ons weten door het onderstaande formulier in te vullen: