Deze site maakt gebruik van cookies. Door gebruik te blijven maken van deze site stemt u hier mee in Akkoord
Inloggen

Visie

Ieder mens heeft talenten en die kunnen ingezet worden voor het algemeen belang, voor het belang van een organisatie en uit eigen belang. Het is doodzonde als talenten niet benut worden. Op de bank zitten en niets doen, daar worden de meeste mensen niet gelukkig van. Iets doen of iets maken geeft voldoening, zin en kleur aan het leven. Mensen op weg helpen hun pad te (her)vinden is waarom deze site bestaat. Uit ideële overtuiging, voortkomend uit de kernwaarden en competenties van degene die achter deze site staat, is deze site gratis.

Kern van de site is dat wie iets anders aanpakt, andere en verrassende resultaten boekt.

Anders doen dan hoe je het allemaal altijd hebt aangepakt vergt wat moed. Durven dingen anders te doen, buiten de lijntjes kleuren, out of the box-denken, geef het beestje een naam. Maar doe het. Doe eens gek. Denk aan de sprong van Dick Fosbury en het filmpje bij “Gekke sprong” op de homepage. Want dingen doen die je altijd deed werkt niet oneindig. Soms moet het roer even om. Geeft een wijziging in de koers, kom je ergens anders uit.

De insteek van Gerjan Apeldoorn komt uitgebreider aan bod onder het blokje Coaching. In het kort komt het neer op patronen loslaten, uit je comfortzone stappen en lef tonen.
>

Wie is Gerjan Apeldoorn?

Gerjan Apeldoorn heeft meerdere banen gehad en heeft zelf veel ervaring met solliciteren. In zijn vak als trainer/coach begeleidt hij groepen en individuen die van baan willen veranderen, of op zoek zijn naar een baan. Zijn levensweg heeft hem het gevoel gegeven een maatschappelijke bijdrage te willen leveren. Hij doet dat door zijn kennis en talenten te delen.
Hij begeleidt bedrijven in veranderingstrajecten. Gerjan geeft ook workshops aan groepen en begeleidt individuen. Na het lanceren van twee sites* werd hij geïnspireerd de groep 50+ers een duwtje in de rug te geven. Dat heeft geleid tot het opzetten van deze site. Info: info@baanbrekende50plussers.nl

Tel. 06 47033042

* baanbrekendsolliciteren.nl en
* baanbrekendinbedrijf.nl